Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft vásárlás fölött!  60 nap cseregarancia!
+3630 525 6711
7hiba4

7 végzetes hiba, hogyan NE viseld a harisnyádat!

A tavaszban és az őszben az a legjobb, hogy ilyenkor nyugodtan lehet harisnyákat viselni; nincs hozzájuk sem túl meleg, sem túl hideg. De ha nem elég körültekintően választod meg a napi szettedet, akkor akár csúnyán mellé is nyúlhatsz…

Összegyűjtöttük neked a 7 legnagyobb harisnya-hibát az utcáról. Te NE kövesd el őket!

 1. Elbaltázott méret

  Ismerd a méreteidet, soha ne vegyél túl nagy, vagy túl kicsi harisnyát! Akkor se, ha óriási leárazás van. Akkor se, ha ez az utolsó darab. Ha nagy, akkor lecsúszik és a bokádnál gyűrődik és igénytelen, ha kicsi, akkor a csípődről csúszik le, és kényelmetlenül húzogatni kell folyton felfele. A rosszul megválasztott méret hazavágja az egész megjelenésedet, a napodról nem is beszélve.

 2. Harisnya, leggings, nadrág

  A harisnya nem nadrág!Ne keverd össze a hármat!
 Ugye te is láttál már lányokat, akik áttetsző harisnyát viseltek színes bugyival?
  Te ne ess ilyen hibába!
  Még ha tökéletes az alakod, akkor is fontos, hogy tudd a különbséget a harisnya, a leggings és a nadrág között.

  Harisnya: lábfejes, vagy lábfej nélküli is lehet, ha megfeszül, áttetsző. Van belőle comberősített, vagy erősítés nélküli: csak szoknyával vagy rövidnadrággal viseld
.
  Leggings: Oldalt varrással rendelkezik (általáb a láb belső felén) és vastagabb anyagból van, alapvetően nem látszik át, de ebből is vannak vékonyabb darabok. Viselheted nadrág, szoknya nélkül is, de úgy esztétikus, ha hosszú pólóval, pulcsival vagy akár ruhával hordod, ami takarja a fenekedet.
  Nadrág: ezt valószínűleg nem kell magyarázni 🙂

  (Nézd meg nások mit mondanak erről: Tights are not pants)

 3. A villantás NEM szexi!

  Neked is van olyan harisnyád, aminek a felső része vastagabb anyagból van, mintha egy kis rövidnadrág lenne? Ez a harisnyák push-upja, arra van hogy összefogja a combot és megemelje a feneket. Kis titok, amit nem reklámozunk másoknak, így figyelj oda, hogy ezt a részt mindig takard el! Akár miniszoknyával, akár rövidnadrággal viseled, sem álláskor, sem járáskor, sem üléskor nem lóghat ki a „kisgatya” rész. A villantás itt kifejezetten ciki!

  Ellenben ha harisnyatartó-mintás harisnyád van (vagyis olyan az anyag, mintha harisnyatartós combfix lenne) azt lehet egy picit mutogatni a miniszoknya alatt. De itt is fontos, hogy ne ess át a ló túlsó oldalára! Kis villantás szexi, nagy villantás közönséges.

 4. MintákHa kicsit vastagabb a lábad és ez zavar, akkor ne viselj nagy mintákat!
 Minél nagyobb a minta, annál inkább vastagítja a lábaidat. A pici minták mindenkinek jól állnak, de ahogy nő a dekor mérete, úgy való egyre vékonyabb lábakra. Tudjál róla, hogy a nagyon nagy minta még egy sovány lányból is ducit csinálhat. Ha ezzel nincs gondod, akkor bártan viselj bármilyen mintás harisnyát.
 5. Kerüld az éles gyűrűket és a durva anyagból készült táskákat!Ha szeretnéd megóvni harisnyád épségét, akkor csak olyan kiegészítőkkel viseld, amikkel nem tehetsz kárt benne. Murphy is megmondta; minél jobban vigyázol egy köves gyűrűvel, annál valószínűbb, hogy kiszaggatod napközben a harisnyát.
  Ha mindenféleképpen ragaszkodsz kedvenc gyűrűdhöz, táskádhoz, akkor érdemes tartalék harisnyával készülni.
 6. NeccharisnyaVigyázz, necces lehet!
  A neccharisnya lehet szexis, vagy lehet közönséges; a különbség a körítésben rejlik.
  Elegánsabb ruhadarabokkal, ceruzaszoknyával, térdig, vagy térd alá érő ruhával: szexi.
  Miniszoknyával, hálós felsővel, extra rövid nadrággal: necces
 7. NE hordj szakadt harisnyát!Tudjuk, balesetek előfordulhatnak. Tudjuk, a szakadt harisnya szexis is lehet. Tudjuk, hogy néha a nagy sztárok is mutatkoznak benne.
  De a mindennapokban a szakadt harisnya inkább igénytelen és közönséges. Ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, akkor vállald a következményeit.
 8. Egy szép harisnyát nem hordani, hanem viselni kell; átalakítja a teljes megjelenésedet, szexivé, kihívóvá, konszolidálttá vagy akár nagymamássá is tehet téged. A fenti 7 ellenjavallat mellett persze van még néhány apróság, amire érdemes odafigyelni, de ezekről majd később 🙂

  Ha ezt a 7 dolgot betartod, akkor nagy baj már nem lehet!
  Kattints ide és olvasd el, hogyan óvhatod meg sokáig harisnyáid épségét!

Pályázat logó