Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft vásárlás fölött!  60 nap cseregarancia!
+3630 525 6711
  1. Ki kezeli az adatait
  2. Milyen adatokat gyűjtünk Önről
  3. Sütik a weboldalon
  4. Hol tároljuk az adatait és hogyan védjük
  5. Az adatkezelés célja és jogalapja
  6. Milyen partnereknek továbbítjuk adatait?
  7. Az Ön jogai
  8. Vegyes rendelkezések (Linkek más weboldalakra, Adatvédelmi nyilatkozat frisstítései, Definíciók)

1. Ki kezeli az adatait

A szolgáltató neve: Virivee Fashion Kft. (a továbbiakban Virivee, mi, vagy cégünk)
A szolgáltató székhelye: 1138 Budapest, Viza utca 7/A
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: hello@virivee.hu
Cégjegyzékszáma: 01-09-308984
Bejegyző hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószáma: 26228653-2-41
Telefonszáma: +36305256711
A szolgáltató nem jelölt ki külön adatvédelmi biztost

2. Milyen adatokat gyűjtünk Önről

Amelyekret Ön ad meg számunkra:

  • az oldalon regisztrációval
  • az oldalon vásárlással
  • hírlevélre feliratozással
  • közösségi média oldalaink követésekor

Amelyeket automatikusan gyűjtünk Önről miközben navigál a weboldalunkon vagy használja szolgáltatásainkat, olvassa e-mailjeinket:

  • technikai információk (pl IP cím, böngésző, operációs rendszer stb.)
    milyen termékekre és ajánlatokra kattintott rá az e-mailjeinkben és a weboldalunkon
  • információk, amiket a közösségi média használatakor közvetve juttat el hozzánk

Információk, miket harmadik féltől kapunk:

  • információk azoktól a harmadik felektől, akikkel kapcsoltba lép ahhoz, hogy a szolgáltatásunkat használja (pl bankszámlaszámát látjuk banki átutalás esetében, a PayPal redelekészünk bocsátja az adatit stb)

3. Sütik/cookie-k a weboldalon

Weboldalunkon sütiket/cookie-kat használunk. Bővebben erről a süti kezelési tájékoztatónkban olvashat.

4. Hol tároljuk az adatait?

  • cégünk kizárólagos használatában álló irodánk és műhelyünk számítógépein
  • weboldalunk és az ahhoz kapcsolódó adatbázis (a vásárlók adataival) magyarországi elhelyezésű szerveren található
  • elektronikus számláink tárolására felhő alapú szolgáltatást veszünk igénybe
  • A Google Analytics és a Mailchimp (hírlevélküldő) szolgáltatásához ezen adatfeldolgozók szerverein tároljuk adatait

Hogyan védjük az adatait

Cégünk a személyes adatok kezeléséhez a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott informatikai eszközöket úgy választja meg és üzemelteti, hogy a kezelt adat az arra feljogosítottak számára hozzáférhető, a hitelessége és hitelesítése biztosított, a változatlansága igazolható, illetve a jogosulatlan hozzáférés ellen védett legyen.

Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védjük különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés, sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. A különböző nyilvántartásainkban elektronikusan kezelt adatállományok védelme érdekében technikai megoldásokat alkalmazunk, hogy a tárolt adatok – kivéve, ha azt törvény lehetővé teszi – közvetlenül ne legyenek összekapcsolhatók és az érintetthez rendelhetők.

Az adatkezelés során megőrizzük a titkosságot (megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult), a sértetlenséget (megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét), a rendelkezésre állást (gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök.)

Mennyi ideig tároljuk adatait

A webshopban megadott adatait mindaddig kezeljük, ameddig az utolsó leadott megrendelésétől számított elévülési idő le nem jár.
A direkt marketing célú adatkezelés esetében az adatkezelés mindaddig tart, amíg vissza nem vonja hozzájárulását.

5. Az adatkezelés célja és jogalapja (illetve milyen adatot tárolunk)

Online vásárlás esetében

Személyes adatait felhasználjuk arra, hogy feldolgozzuk online vásárlásait, kezeljük rendeléseit és visszaküldéseit online szolgáltatásunk keretében, és a kézbesítésről vagy szállítási problémák esetén értesítéseket küldjünk. Személyes adatait felhasználjuk a fizetések kezelésére. Személyes adatait felhasználjuk panaszkezelésre és a termékekkel kapcsolatos garanciális ügyekhez.
Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adatait adja meg a megrendeléskor, akkor az Ön kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése.

Ezeket az adatokat tároljuk ebben az esetben:

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail cím
  • Szállítási cím
  • Számlázási cím
  • Telefonszám
  • Vásárlási előzmények

Az adatkezelés jogalapja, hogy a megrendelést kezelhessük és kézbesíthessük Önnek (szerződés teljesítése). Adatait addig kezeljük, amíg a megrendelésétől számított elévülési idő le nem jár.

Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, akkor az adatokat mindaddig megtartjuk, amíg Ön aktív vásárlónk és nem törli azokat.

Jogi kötelezettségünk, hogy a személyes adatai felhasználásával vásárlásairól számlát állítsunk ki, és ezeket 5 évig tároljuk.

Termék értékelésekor a weboldalon

A felhasználók értékelhetik a weboldalon a termékeket. A termék értékeléséhez meg kell adni egy nevet és az e-mail címet. Az értékeléskor biztonsági okokból eltároljuk az értékelő IP címét. Spam ellenőrzés céljából a hozzászólásokat az Akismet szolgáltatása szűri.

Ezeket az adatokat tároljuk ebben az esetben:

  • Név
  • Email cím
  • IP cím

Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, és törlési kérelemig tároljuk az adatokat.

Hírlevélre feliratkozáskor

Személyes adatait felhasználjuk arra, hogy tájékoztatót küldjünk akcióinkról, újdonságainkról, eseményeinkről.

Ezeket az adatokat tároljuk ebben az esetben:

  • Keresztnév
  • E-mail cím
  • Melyik hírlevelet nyitotta meg, milyen linkekre kattintott

Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása, és addig tároljuk az adatokat amíg vissza nem vonja hozzájárulását, melyre minden kiküldött e-mailünkben talált tájékoztatót.

A weboldalunk használatakor

Ezeket az adatokat tároljuk ebben az esetben:

  • Hogyan navigál és kattint az oldalon
  • Vásárlási előzmények

Az adatkezelés jogalapja az érintett önkéntes hozzájárulása, és a sütik lejáratáig vagy a felhasználó általi törlésig tároljuk az adatokat.

Az ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatbalépéskor

Személyes adatait felhasználjuk panaszai kezeléséhez, és a vásárlással vagy termékekkel kapcsolatos garanciális ügyintézéshez e-mailen, csevegés funkcióval, telefonon és a közösségi médiában. Előfordulhat, hogy kapcsolatba kell lépnünk Önnel, ha rendelésével probléma adódik.

Ezeket az adatokat tároljuk ebben az esetben:

  • Vezetéknév
  • Keresztnév
  • E-mail cím
  • Szállítási cím
  • Számlázási cím
  • Telefonszám
  • Vásárlási előzmények
  • Rendelési előzmények
  • Fizetési előzmények
  • Korábbi kommunikáció az ügyfélszolgálattal

Az adatkezelés jogalapja a cégünk jogos érdekén alapul és az adatközléstől számított öt év elteltével töröljük őket.

6. Milyen partnereknek továbbítjuk személyes adatait?

A harmadik félnek átadott adatok kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a cégünk teljesíthesse szolgáltatási kötelezettségét Ön felé. Ilyen partnereink logisztikai, szállítási és kézbesítési szolgáltatók, ügyfélszolgálati szolgáltatók, pénzügyi szervezetek, csalás ellen küzdő szervezetek, technológiai szolgáltatók.

Ezek a partnereink:

Számlázás:
Octonull Kft.
székhely: 1085 Budapest, József körút 74. I. em. 6.,
adószám: 25073364-2-42
web: billingo.hu
email: info@billingo.hu
adatvédelmi nyilatkozat: https://www.billingo.hu/adatvedelmi-nyilatkozat

Könyvelés:
Bács-Balance Bt.
székhely: 6500 Baja, Nyírfa utca 11.
adószám: 25069392-1-03

Szállítás, logisztika:
DPD Hungária Kft.
székhely: 1158 Budapest, Késmárk u. 14/B.
adószám: 13034283-2-42
web: http://dpd.hu
adatkezelési tájékoztató: https://www.dpd.com/hu/home/siteutilities/adatvedelmi_nyilatkozat2

Magyar Posta Zrt.
Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
Web: posta.hu
E-mail: ugyfelszolgalat@posta.hu
Adatkezelési tájékoztató:
https://posta.hu/static/internet/download/Magyar_Posta_Zrt._adatkezelesi_tajekoztatoja_20150703.pdf

GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
Kapcsolat:https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg?subject=
98.806
Web:gls-hungary.com
E-mail:info@gls-hungary.com
Adatkezelési tájékoztató:https://gls-group.eu/HU/hu/adatvedelmi-szabalyzat

Banki műveletek:

OTP Bank Nyrt.
székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
web: otpbank.hu
adatkezelési tájékoztató:
https://www.otpbank.hu/portal/hu/JogiEtikaiNyilatkozat

PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A.
székhely: 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg.
adatkezelési tájékoztató:https://www.paypal.com/ie/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=en_IE

Transferwise
székhely: 6th Floor of The Tea Building, 56 Shoreditch High Street, London E1 6JJ United Kingdom
web: transferwise.com
adatkezelési tájékoztató: https://transferwise.com/privacy-policy-eea

Táhelyszolgáltató:

Intornet Kft
székhely: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 11. Fsz. 2.
adószám: 13127600-2-41
web: intronet.hu
email :info@intronet.hu

Levelezés:

Google Inc. (Gmai)
Mountain View, California, USA
web: gmail.com

Intornet Kft.
székhely: 1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 11. Fsz. 2.
adószám: 13127600-2-41
web: intronet.hu
email :info@intronet.hu

Direkt Marketing:

MailChimp (Hírlevélküldés)
székhely: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA
web: mailchimp.com
email: privacy@mailchimp.com
adatkezelési tájékoztató: https://mailchimp.com/legal/privacy/?_ga=2.22113529.333106038.1525779636-
1635055062.1467892014

Google Inc (Google Analytics)
Google Inc., Mountain View, California, USA
web: https://analytics.google.com

Facebook Inc. (Facebook Pixel)
Menlo Park, California, USA

Az EU-n kívülre továbbított adatok

Az EU-n kívül kizárólag az Egyesült Államokba továbbítunk adatokat. Az EU és az USA között 2016. augusztus 1-e óta van érvényben az “Adatvédelmi Pajzs” elnevezésű megállapodás, ami az USÁ-ba továbbított adatok biztonságát szabályozza és garantálja. (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en)

Kizárólag olyan USA székhelyű adatfeldoglozókkal dolgozunk, akik biztosítják az adatai tökéletes védelmét, és megfelelnek az Európai adatvédelmi törvény rendelkezéseinek.

7. Mik az ön jogai

Hozzáférési jog:
Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a kapcsolatot velünk, és személyes adatait e-mailben elküldjük.
Kérelmére a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül tájékoztatást adunk. A téjékoztatás ingyenes.

Hordozhatósághoz való jog:
Önnek jogában áll kérni, hogy a számunka megadott személyes adatait strukturált, általánosan használt és gép által olvasható formátumban átadjuk Önnek vagy egy másik félnek.

A helyesbítés joga:
Joga van kérni személyes adatai helyesbítését, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát.
A törléshez való jog:
Jogában áll bármely általunk kezelt személyes adatainak törléséhez bármikor, kivéve a következő szituációkat:

  • megrendelése van, amely még nem került szállításra, vagy részlegesen szállítottuk
  • folyamatban lévő ügye van az ügyfélszolgálatunkkal
  • rendezetlen tartozása van felénk
  • az elmúlt négy évben gyaníthatóan vagy bizonyítottan nem rendeltetésszerűen használta szolgáltatásainkat
  • ha bármilyen terméket vásárolt, a tranzakcióhoz köthető személyes adatait könyvelési célokból megtartjuk a jogszabélyokban előírt ideig

Az ellenvetés joga a feldolgozás ellen jogos érdek alapján:
Joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen, amely cégünk jogos érdeke szerint történik. Nem folytatjuk személyes adatainak feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekünket bizonyítani tudjuk, amely felülírja az Ön érdekeltségét és jogait, vagy jogi kárigény következtében. A tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgáljuk, annak megalapozottsága kérdésében döntést hozunk, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatjuk.

A direkt marketinggel szembeni ellenvetés joga:
Joga van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben, beleértve a direkt marketing céljából készített profilelemzést. A direkt marketingről lemondáshoz kövesse az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailjeinkben.

A kortlátozás joga:
Joga van kérelmezni, hogy cégünk korlátozza személyes adatainak feldolgozását a következő körülmények között:

  • Ha ellenvetése van a feldolgozással szemben cégünk jogos érdeke alapján, cégünk korlátozza az adatok feldolgozását a jogos érdek igazolásának megtörténtéig.
  • Ha állítása szerint a személyes adatai helytelenek, korlátozzuk az ilyen adatok feldolgozását a személyes adatok pontosságának igazolásáig.
  • Ha a feldolgozás jogtalan, ellenezheti a személyes adatai törlését, és helyette kérheti személyes adatai korlátozását
  • Ha cégünknek már nincs szüksége a személyes adataira, de a jogi kárigényei megvédése érdekében még meg kell tartania azokat.

Az érintett tájékoztatása az adatvédelmi incidensről
Ha adatvédelmi incidens történik és az magas kockázattal jár az Ön jogaira és szabadságaira nézve, akkor késedelem nélkül tájékoztatjuk az adatvédelmi incidensről.

8. Hogyan gyakorolhatja a jogait

Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet, és ezért ügyfélszolgálati munkatársaink kezelik a fenti jogokra vonatkozó kérelmeket. Bármikor kapcsolatba léphet velük a hello@virivee.hu email címen.

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.
Továbbá, bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel keresheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu, honlap: http://www.naih.hu).

9. Vegyes rendelkezések

Linkek más weboldalakra

A jelen Weboldal egyéb weboldalakra, illetve közösségi oldalakra mutató linkeket is tartalmaz. Ha ilyen weboldalakra irányuló linkekre kattintasz, vedd figyelembe, hogy ezen weboldalaknak saját adatvédelmi szabályzataik vannak.
Nem vállalunk felelősséget vagy kötelezettséget harmadik személyek weboldalaival, azok tartalmával kapcsolatban.

Az Adatvédelmi nyilatkozat frissítései

Előfordulhat, hogy frissítenünk kell az Adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az Adatvédelmi nyilatkozat legújabb verzióját bármikor elérheti a weboldalunkon. Az Adatvédelmi nyilatkozatunk jelentős változásait mindig kommunikáljuk.

Definíciók, magyarázatok

Alább olvashatja az adatvédelmi tájékoztatónkban előforduló kifejezések magyarázatát, definícióját.

érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy – közvetlenül vagy közvetve – azonosítható természetes személy

személyes adat: az érintettel kapcsolatba hozható adat – különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret –, valamint az abból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés

hozzájárulás: az érintett kívánságának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő kezeléséhez

adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adatok kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajttatja

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása

adattovábbítás: az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;
nyilvánosságra hozatal: az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele

adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges;
adatfeldolgozás: az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve, hogy a technikai feladatot az adatokon végzik

adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki, vagy amely szerződés alapján beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is az adatok feldolgozását végzi.

 

Frisstíve: 2018. május 24.