Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft vásárlás fölött!  60 nap cseregarancia!
+3630 525 6711
Virivig

Benne vagyunk a tévében!

Van tévéd? Láttál benne valaki ismerőset mostanában? Esetleg Virit?

Nem csalt a szemed; valóban készült egy rövid mini-program, amit október elsejétől vetít az RTL klub 🙂
Ha még nem láttad, itt nézheted meg:

Az egész úgy kezdődött, hogy júliusban megcsörrent a telefon: egy filmprodukciós cég hívott, akik izgalmas vállalkozásokat keresnek hamarosan induló sorozathoz – és szeretnék, ha a magyar harisnyatervező is erősítené a mezőnyt. Az első találkozásunkkor még főleg csak beszélgettünk, illetve készítettünk egy rövid kis bemutatkozót, ami ment a Telekomhoz: ők választották ki a pályázókból azt a 6 vállalkozást, akikkel végül forgattak.

A forgatás nagyon jó hangulatban telt, ráadásul sikerült összehoznunk a kellemeset a hasznossal: augusztus végére amúgy egy kültéri fotózást terveztünk, úgyhogy végül forgattunk és fotóztunk egyszerre, amit láthattok is a videóban.
Az egész tényleg családias volt; a rendező és az asszisztense férj és feleség, a hangtechnikáért a fiuk felelt, az operatőrrel pedig már 20 éve együtt dolgoznak, szóval profi, összeszokott csapat volt.

 

Viri: ” Az egyetlen porszem a gépezetben én voltam: előző nap ugyanis lebetegedtem és nagyon rosszul voltam, ami – az ügyes sminkesnek hála – szerencsére nem látszik a videón 🙂
Ahogy az sem, hogy a sminket folyamatosan igazítani kellett, a sminkes gyakorlatilag állandóan korrigált, így a nap végére úgy éreztem, hogy ezt a sok réteg festéket egészben le tudom emelni majd az arcomról amikor hazaérek. Attól tartottam, hogy egy bizonyos vastagság után az egész átfordul az ellenkezőjébe és a vastag sminkréteg csak még jobban kiemeli – az immár jelentősen elmélyült – ráncaimat. Reméltem, hogy a szexi harisnyák majd elvonják rólam a figyelmet ;)”

A Vár alatti Ponty utcánál fotóztunk és forgattuk a kültéri részeket, ahol az autósok többsége nem igazán az utat figyelte, amikor meglátta a karcsú lábú lányokat a feltűnő színátmenetes Virivee harisnyákban, így a legnagyobb félelmünk az egész forgatás alatt az volt, hogy baleset ne történjen miattunk!

IMG_8421 10392427_265691373629625_58356489855343692_n IMG_8430 IMG_8444

A videóba összevágott 50 másodpercnyi bemutatkozáshoz végül 2 nap alatt kb. 5-6 órányi anyagot vettünk fel, amiben voltak olyan nyalánkságok is, mint körbe-körbe bringázás a János Pál Pápa téren amit fejkamerával rögzítettük, hátha végül jó lesz vágóképnek. Ugyan ez a videóba nem került be, de jót szórakoztunk a járókelők arckifejezésén, amikor 5 percen belül harmadszor tekertünk el mellettük 🙂

Sok ismerős látta már a videót az interneten vagy a tévében és nagyon pozitívak a visszajelzések: úgy fest nem csak nekünk tetszik!

De a forgatásnak volt egy másik izgalmas következménye is: Marton Zoltánnal és feleségével, Enikővel, a rendezővel és asszisztensével nagyon jó barátságba kerültünk és összefogtunk egy új, közös vállalkozás érdekében.

Hamarosan nyílik a magyar kézműves- és dizájn boltunk a Dob utca 14. szám alatt… alig pár háznyira a Virivee üzlettől, ami pedig a Dob utca 24.-ben lesz 🙂

Kíváncsi vagy a másik 5 videóra?
Itt nézheted meg őket: Takács Antal, Leskó NorbertRévész RóbertKáldi EmeseSirály Péter

Remélem, nemsokára személyesen is találkozunk valamelyik boltban 🙂

Pályázat logó