Ingyenes kiszállítás 25 000 Ft vásárlás fölött!  60 nap cseregarancia!
+3630 525 6711

Pénzvisszafizetés és csere

A megrendeléstől számított 60 napon belül bármikor kérheted a megrendelt termékek cseréjét, vagy visszaküldheted azokat, ha nem vagy velük elégedett, vagy csak meggondoltad magad.
A termékeket csak tökéletesen ép állapotban vesszük vissza, ugyanúgy ahogyan te is megkaptad azt: nem hordott állapotban, eredeti csomagolásban, nem kimosva, szépen összehajtva.

Harisnyánál, ha úgy ítéljük meg, hogy a terméket korábban már valaki viselte, akkor sajnos higiéniai okokból kifolyólag nem áll módunkban cserélni vagy visszatéríteni a pénzt.

Egyedi megrendelésre készített termékeket nem cserélünk és nem veszünk vissza.

Akciók

Akciós termékeket sajnos nem áll módunkban cserélni, és csak az eredeti akciós árát térítjük vissza. Az akciós árak csak az akciós időszakra vonatkoznak, a korábban és később megrendelt termékekre a kedvezmények nem vonatkoznak.

Mielőtt terméket küldenél vissza, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@virivee.hu email címen vagy telefonon. Az email tárgya ‘Termékvisszaküldés’ legyen.

Pénzvisszatérítés

Emailben értesítünk egyből, amikor megkaptuk a visszaküldött terméket. Megvizsgáljuk azt, majd újabb emailben írtesítünk a cseréről vagy a pénzvisszafizetésről. A pénz 5 munkanapon belül ugyanazon a módon kapod vissza, ahogyan eredetileg kifizetted a terméket.

Visszaküldési cím

Miután emailben jelezted nekünk, hogy terméket küldesz vissza, erre a címre postázd azt 14 napon belül:
Virivee
WAVU Bt
Dob utca 24.
Budapest, 1072

A visszaküldéskor felmerülő szállítási költségek téged terhelnek. Javasoluk, hogy a termékeket ajánlott levél/csomag formájában küld vissza, ugyanis ha a szállítás során eltűnne a postán, akkor nem vagyunk felelőssé tehetőek a termékekért, és nem tudjuk cserélni vagy visszatéríteni azok költségét.
Részletesebb leírást az Általános Szerződési Feltételekben találasz.

refund
Pályázat logó