Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft vásárlás fölött!  60 nap cseregarancia!
+3630 525 6711
Sandal

Harisnyát szandálhoz? Igen!

Bizonyára sokunk reagálna egy riadt és felháborodott “nem”-mel arra a kérdésre, hogy mernének-e egy színes vagy mintás harisnyát szandálhoz viselni. Viszont most elárulunk néhány olyan tippet, amitől megváltozhat bennetek az eddig kialakult kép ennek a párosításnak a hallatán.

Nyakunkon a tavasz, így hamarosan bátran kombinálhatjuk kedvenc harisnyáinkat egy-egy szellősebb cipellővel, ha betartjuk a két főszabályt: színazonos vagy színben harmonizáló cipő és harisnya, illetve maximum 3 színárnyalat kombinálása egy aktuális szettben.

Victoria Beckham, az egyik legnagyobb stílusikon sem tett másképp legutóbb, mint ahogy azt a kép is bizonyítja:

 A kép forrása: the Daily Mail A Daily Mail cikke

De: Ne féljünk a színek kombinálásától sem!
Azt azonban ne felejtsük el, hogy outfitünk akkor marad igazán stílusos és ízléses, ha maximum 3 színt variálunk egymással. A fekete például mindig jolly joker lehet bármelyik két másik szín mellett, azonban egy szürke-kék-beige párosítással is nehezen lőhetünk mellé.

Alexa Chung topmodell sem tett másként, mi imádjuk a végeredményt:

alexa2

Hasonló esetben viszont ügyeljünk arra, hogy a harmadik szín lehetőleg semlegesebb árnyalat legyen.

fekete-kek_harisnya_szandal-255x300

Virivee kék-fekete ombre harisnya

Személyes kedvencünk pedig legfőképp napjaink bevállalósabb, modern üzletasszonyainak kedvez, mégpedig: képzeljük el azt a bizonyos fekete kisruhát kombinálva egy Virivee kék-fekete ombre harisnyával, melyet egy mintájával megegyező színű elegáns szandállal teszünk igazán különlegessé… Segítünk:

Ugye, hogy ugye?

Nézzünk további példákat!

Hadd említsük meg a közkedvelt semleges illetve föld színeket, melyeket gyakorlatilag bárhogy kombinálhatunk. Mint ahogy azt lentebb is látjátok, a végeredmény kellő stílusérzékkel szintén nagyon jól sülhet el, mint ahogy Natasha Goldenberg híres new yorki stylist/divattervezőn is láthatjuk.

natasha2A képek forrása

A vagányabb stílusikonok és stylistjaik viszont az ízlésküszöbünk határain belül bátran játszanak a harsányabb színekkel is, ezek az outfitek azonban valljuk be, jobban mutatnak a fancy divatblogok oldalán, mint pesti lányon a Blaha Lujza téren a négyeshatosra várakozva. Azért mi szeretjük a bevállalós csajokat, főleg Carrie Bradshawt, Blair Waldorfot vagy Corinne Bailey Rae-t! 😉

sanlda2

Végezetül pedig…

Van az az összeállítás, amire mi is azt mondjuk: ezt inkább ne!

Harisnyát szandállal?

Reméljük, tetszett a cikkünk! Ha hozzászólnál: semmi ne tartson vissza!

 

Források:
www.chatelaine.com/style/fashion/wearing-tights-with-open-toed-shoes-yay-or-nay/
www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2570444/Sarah-Jessica-Parker-brightens-streets-New-York-elegant-floral-coat-red-heels.html

Pályázat logó