Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft vásárlás fölött!  60 nap cseregarancia!
+3630 525 6711
Magenta

Hogyan hordj magenta színű harisnyát

Szereted az élénk színeket, de mégsem mered felvenni a magenta színű harisnyádat? Akkor itt az ideje, hogy elkezd! Néhány tipp és ötlet, hogyan hordj magenta harisnyát!

Az élénk színű harisnyák egyből a fókuszba helyezik viselőjének lábait, ezáltal sok nő fél felvenni ilyen erőteljes színeket, mert attól tartanak, hogy kiemeli lábukat és nem a valós képet mutatja. Pedig nem kell félni tőle, mivel a magenta szín egy sötét tónusú szín, így nem vastagít. A magenta kacér és nagyon nőies, bármelyik öltözködési stílusban megállja a helyét.

Ha merész vagy és bevállalós, aki szereti a színek kavalkádját, akkor bátran viselheted narancssárgával, pirossal és a kék bármely árnyalatával. Vagy választhatsz egy magenta-fekete színátmenetes harisnyát a kis fekete ruhádhoz bármilyen alkalomra.

adrienne-k

ADRIENNE K. on lookbook.nu

De ha jobb szereted a visszafogottabb öltözködést válassz hozzá egyszerű, világos darabokat, virágmintás kis ruhát vagy egy könnyed, csipkés blúzt és ezek máris szolidabbá varázsolják az erőteljes magenta színt. Ugyanezt teszi egy világos színű cipő is.

Érdemes megnézni ezt a bloggert is, mennyire egyszerűen is hordható a magenta harisnya.
Vagy egy nagyon másféle viselet, de mégis működik, a kedvenc szaggatott farmerod alatt vagy rövidnadrághoz.

47b9cd2913e8a828928c41b71ca0200d

Néhány kedv csináló kép és pár szó magáról a magentáról mint szín:

A magenta a vörös határozottságát és hatalmát, az ibolya szellemiségét is magába foglalja. Az átmenet és a változás színe. Szimbolikus jelentése: kapcsolat a fény és a sötétség között. Védelmezők védője, a gyógyítók gyógyítója. Érzelmi jelentése: segít összpontosítani, hogy oda figyeljünk a részletekre és a pontosságra, motivál. Aki szereti ezt a színt, tele van életerővel, izgalommal, tettvággyal. Boldogtalanság, búskomorság ellenszere.

colorblock-clothes

f67e6b1fa675ad7cb635db4ba3690ba8

magenta-tights-black-liz-claiborne-purse-white-poof-top-black-h-m-skirt-_400

brown-amanda-boots-magenta-thrifted-shirt-maroon-mondex-tights_400

Bátran lehet kisérletezni!

Pályázat logó