Ingyenes kiszállítás 20 000 Ft vásárlás fölött!  60 nap cseregarancia!
+3630 525 6711

Virivee prémium kategóriás, kiváló minőségű, egyedi, kézzel festett és nyomott harisnyanadrágokat készít és szállít a világ minden részére. 2012-es alapítása óta a világ 44 országából érkezett megrendelés Virivee termékekre. A magyar webáruház 2014. szeptemberében indult miután egyre nagyobb érdeklődés mutatkozott a magyar vásárlók részéről is a termékek iránt.

A harisnyák Budapesten készülnek, a felhasznált alapanyagok és csomagolások kizárólag Magyarországról és az Európai Unióból származnak.

Történet

A Virivee márkát Vig Virág 2012. év végen hozta létre. Az egész harisnya ötlet 2012. nyárának az elején fogalmazódott meg benne, amikor divatba jöttek a színátmenetes ruhák, illetve meglátott egy ilyesmi harisnyát is. Felkeltette az érdeklődését, hogy ez a fajta festés technológiailag hogyan valósítható meg, és mivel akkor még egyáltalán nem volt az interneten ezekre leírás, sem javaslat, így több hét utánajárás és kísérletezés eredménye lett, hogy kifejlesztett egy saját technológiai megoldást, illetve megtalálta a megfelelő festékeket. Nem sokkal ezután a harisnyák nyomásával kezdett foglalkozni, az érdekelte hogyan lehetne egyedi grafikákat tartósan megjeleníteni az alapanyagon. A harisnya, mint alapanyag választás teljesen véletlen volt, inkább a műszálas anyag kihívásai érdekelték.

Induláskor az első harisnyákat az Etsy amerikai online kézműves piacra tette fel tesztelni, ahol egy nap után megérkeztek az első megrendelések, és ezután is folyamatos volt az érdeklődés. Ez elegendő visszajelzés volt, hogy a termékekre igény van és érdemes lenne ebből vállalkozást csinálni. 2012. év végére megnyílt a Kickstarter angol felhasználási lehetősége is és Viri kapott az alkalmon, hogy kipróbálja a Virivee-vel. A 24 napos sikeres közösségi finanszírozás kampány után (amely egyben az első magyar közösségi finanszírozási kampány is volt) egyértelmű volt, hogy a termékeknek van piaca.

Mindössze fél évvel az indulás után meglett az első viszonteladó Moszkvában, majd 3 hónappal később egy Kölnben is.
2013. nyarán indult el a saját angol nyelvű webshop a virivee.com oldalon, melyet a 2014. szeptemberében a magyar webáruház követett.

A termékek köre és típusa hónapról hónapra bővült, ahogy a technológia tudás és a szükséges gépek és alapanyagok rendelkezésre álltak. Mára a termékek száma 250 fölé bővült, bár ezek egy része a webshopban nem kapható.

Viri in front of the Virivee store in Budapest
Viri Vig with her models
Pályázat logó